reede, 18. juuni 2021

Tervis - see on kalleim vara: Pöördumine Jõgeva valla koalitsiooni poole


Edastasin pöördumise 17. juuni 2021. aasta volikogu istungil, aga mida ei ole - dokumendiregistris pöördumist registreeritud ei ole!?

Märtsikuu lõpust on Jõgeva vallavanem Aare Olgo töölt eemal tervisega seoses. Abivallavanem Viktor Svjatõšev rabab kahel toolil. Koalitsioon vaatab pealt ja ei võta midagi ette. Tean, et inimese kalleim vara on tervis ja tean ka seda, et eestlane töötab nii, kuidas jaksab ja see võib päädeda atakiga! Kas seda soovibki Jõgeva koalitsioon, et nende valitsuses nii juhtuks?  Kas tõesti ei nähta, et selline ülekoormatus võib lõppeda õnnetusega.

Vaadates seda kõike kõrvalt esitasime pöördumise Jõgeva vallavolikogu Isamaa fraktsiooni ja EKRE voliniku poolt:

Pöördumine Jõgeva valla koalitsiooni poole

 

Palamuse                                                                                                       17 juuni 2021

 

Jõgeva valla Isamaa fraktsiooni liikmena saan aru, et Jõgeva vallavanema tervislik seisund ei võimalda tegeleda valla juhtimisega ja valitsuse töö korraldamisega. Seda näitab ka tänane olukord, kus valitsuse liige lihtsalt ei soovi planeerida  oma aega nii, et volikogu liikme arupärimise küsimustele vastata. Mõeldes sellele, et inimese suurim vara on tema tervis ja saades aru, et koalitsioonis on kokkulepe, et valda juhib Aare Olgo, siis on koalitsiooni poolt tekitatud olukord, kus vallavanem ei saa täielikult pühenduda oma tervisele.

Olles opositsioonis hoolime siiski meie vallavanema ja valitsusliikmete tervisest ja seega pööramegi sellele tähelepanu. Miks ei ole koalitsiooni arvates kohane, et vallavanem võiks ja peaks tegelema tervise taastamisega, kui ta on märtsikuust haiguslehel. Ikka ja jälle sunnitakse koalitsioonipartnerite poolt haiguslehel olevale vallavanemale peale otsustusi, mis tegelikult võivad raskendada tervise taastumist. Miks küll ei pea koalitsioon mõistlikuks lahendada antud olukorda delikaatselt ja mõistlikult omavahel?  Miks me ei näe Jõgeva vallavalitsuse muutmise eelnõud oma päevakorras?

Kuna selline olukord, opositsioonivolinike arvates, ei ole mõistlik ja vajab lahendamist, siis pöördume koalitsiooni poole ning teeme ettepaneku mõelda  ning  viia läbi muudatused ja hoolida oma valitsusliikmete tervislikust olukorrast.

 

 

Jõgeva valla Isamaa fraktsiooni ja EKRE esindaja poolt 

Kommentaare ei ole: