esmaspäev, 13. september 2021

Kas tõesti ......?




Kui minu sotsiaalmeedia sõbralistis olev Mustvee abivallavanem Aive Tamm jagas oma sotsiaalmeedialehel valimisreklaami valimisliit "Meie vald 2035" juhtimise osas. Nägin infot, kuidas valmisliit soovib valda tulevikus juhtida. Ja siis jäin mõtlema: miks on esimeseks punktiks kirjutatud, et "koostööle suunatult, AVATULT ja korruptsioonivabalt"?

Miks valimisliit "Meie vald 2035" väidab, et kolm nende enda valmisliidu nimekirjas kandideerivat endist Mustvee vallavanemat on oma vallavanema valitsemise ajal käitunud korruptiivselt!? Ehk siis kas Aivar Lainjärv on oma vallavalitsuses, kuhu kuulus ka Aive Tamm, oldud ajal toimetanud korruptiivselt?  Või on "Meie vald 2035" liikmed ja endised Mustvee vallavanemad Jüri Morozov ja Märt Kraft juhtinud Mustvee valda korruptiivselt!? Kui nii on endised vallavanemad toimetanud, siis on ja oli nende kohustus ka sellest politseid teavitada! 

Ja siis hakkadki mõtlema, et inimesed, kes on Mustvee valda juhtinud, ei adu, mida nad sellise "lööklausega" valimistel tegelikult ütlevad. 
Kui sellist teemat tõstetada ja vallas on korruptiivselt käitutud, siis on nende vallavanemate kohustus olnud edastada korruptiivse juhtumis osas info politseile. Kui seda tehtud ei ole, siis on nad ise korruptiivselt käitunud ja kaasosalised! 
Igal muul juhul on käitunud valimisliit "Meie vald 2035" halvustavalt ja laimanud nii oma vallavalitsusi kui ka ametnikke ehk valdkonnaspetsialiste, kes väidetavalt ei ole teavitanud võimalikust korruptsioonist politseid!? Kas nii või?  
Või laimatakse praegust vallavalitsust, kirjutades, et tulevikus soovitakse valda juhtida korruptsioonivabalt!? 
Kui nii, siis minu, Terje Rudissaare poolt 16.08.2021 kokkupandud Mustvee vallavalitsus ei ole mitte mingit moodi käitunud korruptiivselt ja selline laimamine on madal ja laimav! Aga nagu teate, laim on karistatav!  

Kommentaare ei ole: